"blue chamber" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

blue chamber

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van het verhaal van Blauwbaard.


Naamwoord:

blauwe kamer (meervoud blauwe kamers) (idiomatische) Een verboden kamer. 1855, Catherine Grace F. Gore, de erfgenaam van Selwood, G. Routledge & Co, pagina 262: "Matty zou nauwelijks iets aan te merken met mijn bezoek aan hun blauwe kamer. "1859 juni 18, Charles Dickens, A Tale of Two Cities, Boek de Tweede, hoofdstuk VI, in het hele jaar door, Volume I, nummer 8, pagina 172: Op zondag, Miss Pross gegeten bij de tafel van de Doctor's, maar op andere dagen volhardde in het nemen van haar maaltijden, op onbekende periodes, hetzij in de lagere regionen, of in haar eigen kamer op de tweede verdieping, een blauwe kamer, waaraan niemand maar haar Ladybird ooit opgedaan toegang. 1925, Sabine Baring-Gould, Cornish personages en vreemde gebeurtenissen Mijn moeder durfde niet breken het slot, zoals mijn vader het even wie had verboden voor het invoeren van deze, zijn blauwe kamer; en wat erger was, had hij de sleutel.


Referentie:

blue chamber

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding blue chamber. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke blue chamber vindt u hieronder:

1.blub
2.blubberfest
3.blubbering
4.blubberless
5.blubberlike
6.blubberous
7.blubbery
8.blubbo
9.blucher
10.bludge
11.bludgeon
12.bludgeoner
13.bludgeoning
14.blue chamber
15.blue chip
16.blue devils
17.Blue Fox
18.blue grass
19.Blue Gum
20.blue heeler
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 209 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding blue chamber door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29148 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden