"blue heeler" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

blue heeler

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

blue heeler (meervoud blauwe heelers) (Australië) Een blauw-gecoate variëteit van de Australian Cattle Dog ras. 2003, Larry McMurtry, Duane's Depressief, pagina 75, Shorty de zesde, zoals hij wel eens genoemd werd, was een zeer winnende pup geweest, en ze hield hem thuis had, totdat hij begon aan dezelfde tendensen die blauwe heelers Duane's altijd tentoongesteld vertonen, dat wil zeggen, de neiging om kinderen op dezelfde manier waarop ze zouden hebben gedreven runderen of schapen te hoeden: ze nipt met hun hielen. 2007, Graham Greenwood, De droom van een truckie: De Allan Scott verhaal: Zijn officiële biografie, pagina 113, Hij heeft altijd zijn blauwe heeler hond in zijn kantoor weggestopt onder zijn voeten of in de buurt van de deur. 2008, Elizabeth Bruce, A Show Off, net als uw Vader, pagina 92, voor enige tijd, Dan en Pat had bij mij geweest om een ​​hond te krijgen dus namen we een reis naar de Yagoona RSPCA en kwam terug met een blauwe heeler pup. (Australië, jargon) Een politieagent; (In het meervoud) de politie. 2008, Deborah N. David, The Janus Project, pagina 382, ​​"Neem een ​​kijkje zoon, maar wel zo snel mogelijk," zei hij het aansteken van een sigaret. "De blauwe heelers komen door hier en snuffelen over."


Referentie:

blue heeler

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding blue heeler. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke blue heeler vindt u hieronder:

1.blub
2.blubberfest
3.blubbering
4.blubberless
5.blubberlike
6.blubberous
7.blubbery
8.blubbo
9.blucher
10.bludge
11.bludgeon
12.bludgeoner
13.bludgeoning
14.blue chamber
15.blue chip
16.blue devils
17.Blue Fox
18.blue grass
19.Blue Gum
20.blue heeler
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 183 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding blue heeler door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29170 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden