"blauw lint" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

blauw lint

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Misschien een calque vertaling van Midden Franse cordon bleu ("blauw lint") gedragen door ridders van de hoogste orde van ridderlijkheid of na Blauwe Wimpel, een varend award.


Naamwoord:

blauw lint (meervoud blauwe linten) De hoogste eer of een prijs uitgereikt in sommige competities en wedstrijden. Mom's aardbeienjam won de blauw lint in het Holland County Fair drie jaar loopt. Een badge gedragen of om de vrijheid te pleiten tegen online censuur. Het pictogram van de blauwe lint op haar site dient niet te worden genomen om te zeggen dat ze zich verzet tegen ouderlijke filtratie-programma's.


Adjectief:

Adjectief blauw lint (niet vergelijkbaar) Zeer superieur in kwaliteit, stijl, of stof. De gouverneur gekozen een kader van blauw lint sociale wetenschappers om te dienen op haar armoede taskforce.


Referentie:

blue ribbon

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding blauw lint. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke blauw lint vindt u hieronder:

1.BLA
2.bla bla bla
3.blaadje sla
4.blaag
5.blaam
6.blaar
7.blaartrekkend
8.blaarvorming
9.Blaas
10.blaas het
11.blaas kersen
12.blaas me
13.blaas voor ijs
14.blaas-
15.blaasbalg
16.blaasinstrument
17.blaasje
18.blaasjes
19.blaasjeskruid
20.blaaspijp
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 108 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding blauw lint door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 29191 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden