"pijl en boog" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pijl en boog

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

pijl en boog (meervoud pijlen en bogen) Een wapen, bestaande uit een boog en een aanbod van pijlen, vaak bewaard in een koker. 2013 20 juli "Oude soldaten?", The Economist, volume 408, nummer 8845: Of de moderne, industriële mens is meer of minder oorlogszuchtige dan zijn jager-verzamelaars voorouders is onmogelijk te bepalen. De machine geweer is zo veel meer dodelijk dan de pijl en boog die vergelijkingen zijn zinloos.


Referentie:

bow and arrow

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pijl en boog. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 197 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pijl en boog door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 31214 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden