"jongen kut" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

jongen kut

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

: Anus


Naamwoord:

jongen kut (vulgair, vrolijk jargon) de anus van een man, meestal de passieve deelnemer aan homoseks 2010, Bret Yerlac, Cub Boy Training, pagina 36 Uw butt plug is op het aanrecht er opruimen ook en zet het een back-up van uw jongen kut en naar boven gaan en me te ontmoeten in het kantoor voor uw instructies. 2009, Christopher Pierce, seks Tijd: Erotische verhalen van Time Travel, pagina 120 Terwijl de andere twee geneukt zijn kloppende jongen-kut, Dirk begon af te trekken. 2009, John Patrick, Junioren 2, pagina 15 Rex gleed in soepel, genoot van de enfolding hitte van Corky's gladde boy-kut als hij ging hem voor de eerste heerlijke tijd. Hij vouwde Corky stevig, vasthouden aan hem als hij diep gevoed in zijn kont. 2007, John Patrick, Mad About the Boys, pagina 117 zijn kleine kont geopend en ik gleed in de kleinste jongen kut die ik ooit heb gehad. Ogen Javier's werden groot, en ik dacht dat hij moet in ongelooflijke pijn, maar hij nam alleen een moment om verder neer op mijn lul schuiven, vervolgens verspreid een brede grijns op zijn gezicht.


Referentie:

boy cunt

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding jongen kut. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke jongen kut vindt u hieronder:

1.Jon
2.Jona
3.jonah
4.Jonah krab
5.Jonas
6.Jonathan
7.Jonathon
8.jones
9.jonesian
10.Jonesian
11.jonesite
12.Jonesy
13.jong
14.jong bloed
15.jong van hart
16.jong volwassen
17.jonge arend
18.jonge één
19.jonge boom
20.jonge ezel
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 215 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding jongen kut door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 31388 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden