"jongen sap" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

jongen sap

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

jongen sap (meervoud jongen sappen) (jargon) sperma of Cowper vloeistof 2009, Mickey Erlach, Jongens Caught in the Act, pagina 98 De anticipatie van het proeven van een lading verse jongen sap gemaakt enig ongemak draaglijk. 2007, Christopher Trevor, Liefde, foltering, en Verlossing, pagina 20 Met toestemming Bobby opgevijzeld zich af over laarzen Kent's en vervolgens overgegaan tot al zijn romige jongen sap likken laarzen van zijn meester, ze echt schijnt voor hem. 2009, John Patrick, Junioren 2, pagina 79 Na slechts twee of drie pompen, had ik een hap van de jongen sap en nog wat. De crème bleven komen en liep naar beneden beide kanten van mijn kin.


Referentie:

boy juice

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding jongen sap. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke jongen sap vindt u hieronder:

1.Jon
2.Jona
3.jonah
4.Jonah krab
5.Jonas
6.Jonathan
7.Jonathon
8.jones
9.jonesian
10.Jonesian
11.jonesite
12.Jonesy
13.jong
14.jong bloed
15.jong van hart
16.jong volwassen
17.jonge arend
18.jonge één
19.jonge boom
20.jonge ezel
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 191 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding jongen sap door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 31392 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden