"jongen kutje" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

jongen kutje

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

: Anus


Naamwoord:

jongen poesje (vulgair, vrolijk jargon) de anus van een man, meestal de passieve deelnemer aan homoseks 2010, Jackman Hill, Forty-Dollar Butt Boy Ik droeg het glijmiddel pomp met mij en zette hem op de grond naast de bank, dus Ik hief mijn benen omhoog, nam een ​​paar grote klodders, en vervolgens werkte ze in mijn jongen kutje, drukken in de goed geneukt, goed omrande passage, die al sticky uit de cum van mijn laatste paar klanten was. Dan lag ik gewoon geen de bank, mijn ingevette neuken gat open en klaar voor meer. 2009, Mickey Erlach, mooie jongens en Olieboorders, pagina 50 "Doe je benen omhoog voor mij. Dat is het teefje, laat me die jongen poesje," zei Marco. "Je wilt dit, hoer?" zei hij, wrijven zijn wild kloppende pik tegen strakke gaatje van de jongen. 2006, John Patrick, Jongens van de Nacht, pagina 144 "Ja, ik zal je kleine jongen poesje te eten. Ik moet het leuk en nat, dus ik kan het lang en hard neuken te maken."


Referentie:

boy pussy

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding jongen kutje. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke jongen kutje vindt u hieronder:

1.Jon
2.Jona
3.jonah
4.Jonah krab
5.Jonas
6.Jonathan
7.Jonathon
8.jones
9.jonesian
10.Jonesian
11.jonesite
12.Jonesy
13.jong
14.jong bloed
15.jong van hart
16.jong volwassen
17.jonge arend
18.jonge één
19.jonge boom
20.jonge ezel
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 189 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding jongen kutje door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 31395 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden