"baksteen fineer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

baksteen fineer

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

metselwerk fineer


Naamwoord:

baksteen fineer (meervoud baksteen fineer) (architectuur) Een bouwconstructie techniek waarbij een externe, niet-structurele, bakstenen muur verbergt een structurele muur van een ander materiaal (zoals hout of staal). 1997, Steven Bliss, probleemoplossing om Woningbouw, pagina 74, Veel huizenkopers zoals de lage onderhoudskosten en de kwaliteit uitstraling van een baksteen fineer huis. Het fineer zal nooit schilderij nodig; zal het huis tegen wind (figuur 1); en als het werk dat recht wordt gedaan, zal het fineer van de levensduur van het huis duren. 2003, Ali M. Memari, Mohammad Aliaari, Ahmad A. Hamid, Evaluatie van Seismic Prestaties van verankerde baksteen fineer Muren, Paul G. Johnson, Prestaties van exterieur gebouw Muren, pagina 115, baksteen fineer wanden worden ondersteund in de meeste gevallen door de plank hoeken gehecht aan de vloerplaat bij elk verhaal en worden verondersteld alleen ther eigen gewicht moet dragen en niet deelnemen aan vlak gelegen zijdelingse belasting weerstand In dit artikel, het wordt besproken hoe de verticale differentiële beweging tussen de baksteen fineer en het frame kan de kloof tussen het sluiten onderzijde van de plank hoek en de top loop van baksteen, hetgeen betekende dat de baksteen fineer onder hoge drukspanningen. 2010, The Complete Guide to Metselwerk en Metselwerk, 3e editie, Black & Decker, pagina 262, En omdat baksteen fineer niet mortel nodig, de installatie is ruim binnen de mogelijkheden van geïnteresseerde huiseigenaren.


Referentie:

brick veneer

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding baksteen fineer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke baksteen fineer vindt u hieronder:

1.BAK
2.bak kok
3.bak te koop
4.bak up
5.bakable
6.bakaw
7.bakboord
8.bakchoi
9.bake
10.Bakeapple
11.baked bean
12.baked beans
13.bakehouse
14.Bakeliet
15.bakemeat
16.baken
17.Bakeoff
18.Bakeout
19.Baker Street
20.bakeress
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 67 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding baksteen fineer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 32440 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden