"uitbrengen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uitbrengen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

brengen (derde persoon enkelvoud tegenwoordige brengt, onvoltooid deelwoord uitbrengen van, onvoltooid verleden deelwoord naar buiten gebracht) te ontlokken, roepen, of benadrukken van een bijzondere kwaliteit. De kruiden echt brengen de volle smaak van het lam. Ze haalt het beste in hem. 2012 3 juni Nathan Rabin, "TV: Review: THE SIMPSONS (CLASSIC):" Mr. Ploeg "(seizoen 4, aflevering 9, oorspronkelijk uitgezonden 1992/11/19)": De episode vindt Springfield in het midden van een hellacious sneeuwstorm die, niet verrassend, brengt de joker in ingezeten ochtend dierentuin eigenaren van de stad Marty en Bill. (Voornamelijk Britse) Aan (iets nieuws voor de openbare verkoop) op de markt te brengen; uitrollen. Acme snoep hebben onlangs een lekkere nieuwe chocoladereep. (Voornamelijk Britse) Om een ​​verlegen persoon meer zelfvertrouwen te maken. Zijn nieuwe baan is merkbaar bracht hem uit. (Voornamelijk Britse) Om een ​​zichtbare symptomen veroorzaken, zoals vlekken of een uitslag eten van aardbeien brengt me altijd in een uitslag.


Referentie:

bring out

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uitbrengen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 199 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uitbrengen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 32659 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden