"uit te oefenen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uit te oefenen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

uit te oefenen (de derde persoon enkelvoud tegenwoordige brengt te dragen, onvoltooid deelwoord brengen om te dragen, onvoltooid verleden deelwoord uitgeoefend) (transitief) Om een ​​wapen op een doel gericht. Het slagschip bracht haar belangrijkste wapens uit te oefenen op het fort. (Transitief, idiomatische) Om te solliciteren; iets een beoogde effect gebruiken. Alle mogelijke druk werd uitgeoefend op de minister om ervoor te zorgen de onrechtvaardige wet werd niet aangenomen.


Referentie:

bring to bear

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uit te oefenen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 145 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uit te oefenen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 32666 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden