"uitzending later" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uitzending later

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

5 seconden vertraging, 7 seconden vertraging, godslastering delay, tape delay


Naamwoord:

uitzending later (meervoud uitzending vertragingen) (omroep) Een heel kort uitstel, bereikt door technische middelen, vaak gebruikt in de publieke omroep van de live radio- of tv-programma's, zodat er voldoende tijd om ongewenste inhoud, zoals godslastering of hoesten bewerken out bieden. 2005, Jeremy Pelofsky, "FCC voorzitter Powell zegt dat hij zal aftreden maart," USA Today, 21 januari (teruggehaald 24 februari 2009): Sommige netwerken zijn begonnen met een uitzending vertraging op live-programma's om elk aanstootgevend materiaal te vangen voordat het uitgezonden.


Referentie:

broadcast delay

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uitzending later. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 125 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uitzending later door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 32837 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden