"platbranden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

platbranden

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

afbranden (derde persoon enkelvoud tegenwoordige afbrandt, onvoltooid deelwoord afbranden, onvoltooid verleden afgebrand, voltooid deelwoord afgebrand) (transitief) te veroorzaken (een structuur) te branden tot niets. De politie in de hoop de mensen die beneden het huisje brandde vinden. (Intransitief, van een structuur) Om volledig te verbranden, zodat er niets blijft. Een brand die in de slaapkamer begon veroorzaakt het huisje naar beneden te branden.


Referentie:

burn down

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding platbranden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 13 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding platbranden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 34534 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden