"plaatselijke verordening" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

plaatselijke verordening

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

by-law


Engels Uitspraak:

by•law


Naamwoord:


Etymologie

Confer Sw.bylag, (Nederlands) bylov, (IJslandse) b, van Sw & (Deens) per gemeente, (IJslandse) Baer, ​​byr (van Bua te wonen) + het woord voor wet.; vandaar, een wet voor een stad, een speciale wet. Verlenen Birlaw en zie wet.


Definitie

(,Naamwoord:


Definitie

1. Een lokale of ondergeschikte wet; een eigen wet- of regelgeving opgesteld door een vennootschap voor zijn eigen regering. Er was ook een wet op de statuten of verordeningen van corporaties te beperken. Spek. De wet of instelling; waaraan zijn toegevoegd twee door-wetten, als een reactie op de algemene wet. Addison.

2. Een wet, dat is minder belangrijk dan een algemene wet of een grondwettelijke bepaling, en ondergeschikt aan het; In de regel met betrekking tot een kwestie van detail; zo, maatschappelijke organisaties nemen vaak een grondwet en reglementen voor de overheid van hun leden. In die zin is het woord is waarschijnlijk beïnvloed door door, wat betekent dat secundaire of opzij.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding plaatselijke verordening. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 20 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding plaatselijke verordening door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 35261 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden