"per ongeluk" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

per ongeluk

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief per ongeluk (comparative per ongeluk superlative per ongeluk) Accidental; als gevolg van een onvoorziene gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen; onverwacht; als gevolg van een gebeurtenis zonder de vooruitziende blik, verwachting, hulp, of het ontwerp van de persoon door wiens bureau werd veroorzaakt; onbedoeld. De dood van het slachtoffer was per ongeluk. Dat de schade was per ongeluk wordt niet in twijfel getrokken.


Bijwoord:

Bijwoord per ongeluk (comparative per ongeluk superlative per ongeluk) Per ongeluk; onbedoeld; zonder betekenis aan; als gevolg van een gebeurtenis niet verwacht geholpen, of ontworpen door zijn wil. Sorry. Ik klopte op de vaas door een ongeval. Als gevolg van een onopzettelijk, onbedoelde, verbonden natuurlijke of willekeurige gebeurtenis; als het onverwachte en onvoorziene gevolg van voorheen niet-verwante factoren. De auto werd in totaal door ongeval; een gigantische sneeuwjacht viel van het dak van de kerk. De enige manier om dat project nog steeds bestaat is door het ongeval; Ik dacht dat we het gesloten jaar geleden. De wetenschapper denkt dat de offerte en de gelijkenis werden bij verschillende gelegenheden en slechts bij toeval werden hier samengebracht gesproken. Toevallig; onverwacht; als gevolg van een niet verwante reeks gebeurtenissen. Ik had haar in jaren niet gezien, maar ik liep in haar per ongeluk in de winkel. Ze hoorde de informatie per ongeluk. (Kunnen we dateren dit citaat?), RC Trench Gij cam'st niet aan uw plaats door een ongeval: Het is de plaats bij uitstek God voor u bedoeld.


Referentie:

by accident

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding per ongeluk. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke per ongeluk vindt u hieronder:

1.per
2.PER
3.per accidens
4.per Anum
5.per cent
6.per container
7.per contra
8.per curiam
9.per dag
10.per definitie
11.per dier
12.per hoofd
13.per impossibile
14.per jaar
15.per meer
16.per Nasum
17.per nocte
18.per ongeluk
19.per ongeluk expres
20.per se
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 207 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding per ongeluk door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 35180 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden