"c" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

c

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

c


Letter:


Definitie

C is de derde letter van het Engels alfabet. Het is van het Latijnse letter C, die in de oude Latijnse vertegenwoordigde de geluiden van k en g (in go); de oorspronkelijke waarde zijnde de laatste. In Angelsaksische woorden, of Oud-Engels voor de Normandische verovering, het heeft altijd het geluid van k. De Latijns-C was dezelfde letter als de Griekse kreeg het van de Feniciërs. De Engels naam van C is van de Latijnse naam ce, en was afgeleid, waarschijnlijk, door de Fransen. Etymologisch C is gerelateerd aan g, h, k, q, s (en andere storende hoge frequenties). Voorbeelden van deze relaties zijn in (Latijn) acutus, (Engels) acute, koorts; (Engels) bijtende, eagar; (Latijn) cornu, (Engels) hoorn; (Engels) kat, katje; (Engels) terughoudend, stil; (Latijn) circare, (Oud-Frans) cerchier, (Engels) zoeken.

Opmerking: Zie de Gids naar Uitspraak, t \ 'c5 221-228.

2. (Muziek) (a) De keynote van de normale of "natuurlijke" schaal, die noch flats noch slijpsel in haar handtekening heeft; ook, de derde nota van de relatieve mineur toonladder van hetzelfde (b) C nadat de sleutel is het merkteken van gemeenschappelijke tijd, waarin elke maatregel is een hele noot (4/4 of grillen); voor alla breve tijd geschreven is (c) De "C-sleutel," een wijziging van de letter C, geplaatst op elke lijn van het personeel, abows die lijn te midden Celsius

3. Als een cijfer, C staat voor Latijnse centum of 100, CC voor 200, enz. C lente, een veer in de vorm van de letter CelsiusOns helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding c. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke c vindt u hieronder:

1.c
2.C A
3.C difficile
4.C E
5.C majeur
6.C minor
7.C sharp
8.C-instrument
9.C-sleutel
10.C-vezel
11.c.s.
12.ca
13.ca ira
14.ca.
15.CAA
16.Caaa
17.caaba
18.Caaba
19.CAAC
20.Caada
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 161 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding c door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 35343 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden