"pet" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pet

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

cap


Engels Uitspraak:

cap


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) Cappe, (Angelsaksische) caeppe, cap, cape, kap, van LL, Cappa, Capa; misschien van Iberische afkomst, als Isidorus van Sevilla noemt het voor het eerst: "Capa, quia quasi totum capiat hominem, het capitis Ornamentum.." Zie 3D-Kaap, en geven 1 Cope.


Definitie

1. Een dekking voor het hoofd; met name (a) Een meestal met een vizier, maar zonder rand, voor heren en jongens; (B) Een van kant, mousseline, enz. Voor vrouwen, of baby's; (C) Men gebruikt als het merk of de banier van enkele rang, kantoor, of waardigheid, als die van een kardinaal.

2. Het bovenste of bovenste deel; de chef. Gij zijt de dop van alle dwazen levend. (Shakespeare)

3. Een respectvolle blootleggen van het hoofd. Hij dat een cap zal geven en een been in dank. Fuller.

4. (zoölogie) De hele bovenkant van het hoofd van een vogel van de basis van het wetsvoorstel om de nek van de hals.

5. Alles lijkt op een pet in de vorm, positie, of het gebruik; als: (a, Architecture) De bovenste van assemblage van onderdelen; zo, de dop van de kolom, deur, enz .; een hoofdletter, coping, kroonlijst, latei, of plaat. (B) iets over de top of het einde van een ding voor bescherming of ornament. (C, Nautische) Een kraag van ijzer of hout dat wordt gebruikt in deelname rondhouten, als de mast en de steng, de boegspriet en de jib; Ook, een deksel van geteerd zeildoek aan het eind van een kabel. (D) een slaghoedje. Zie Percussion . (E, Mechanic) De afneembare cover van een tijdschrift doos. (F, Geometry) Een deel van een sferisch of een andere convexe oppervlak.

6. Een groot formaat van schrijfpapier; zo, platte pet; foolscap; juridische cap. Dop van een kanon, een stuk lood gelegd over de vent aan de priming droog te houden; - Riep nu een schort. - Cap in de hand, onderdanig; onderdanig. - Cap van vrijheid. Zie Liberty cap, onder Liberty. - Cap van onderhoud, een pet van de staat worden verricht voordat de koningen van Engeland bij de kroning. Het wordt ook uitgevoerd voordat de burgemeesters van enkele steden. - Cap geld, geld in een cap voor de jager bij de dood van de vos verzameld. - Cap papier. (A) Een soort schrijfpapier waaronder platte pet, foolsap en juridische cap. (B) Een grove inpakpapier gebruikt voor het maken van doppen op grondstoffen te houden. Cap rock (Mining), De laag van rots naast bovenliggende erts, over het algemeen van kale ader materiaal. - Flat cap, cap See Foolscap. - Silo cap, het doek uitkleden hoofdbedekking van een officier van de soldaat. - Juridische cap, een soort folio schrijven papier, gemaakt voor het gebruik van advocaten, in lange smalle bladen die de vouw aan de bovenkant of "smalle rand." - Om zijn cap ingesteld, om een ​​dwaas van te maken. (Obs.) Chaucer. - Om zijn cap voor te stellen, om te proberen om de gunst van een man te winnen met het oog op het huwelijk. [Colloq.]Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord afgedekte (; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Afdekken.


Definitie

1. Om te dekken met een pet, of als met een pet; om te voorzien van een dop of deksel; naar de top of het einde van de dekking; een dop op het juiste deel van plaatsen; zoals, om een ​​post cap; een pistool cap. De botten naast het gewricht worden afgedekt met een gladde kraakbeen stof. Derham.

2. Om te beroven van cap. (Verouderde) Spenser.

3. Om te voltooien; naar de kroon; het hoogste punt of voltooiing te brengen; zoals, om de climax van absurditeit cap.

4. Om te begroeten door het verwijderen van de dop. [Slang. Engeland] Tom ... bedekte de surveillant met de diepste van bogen. Thackeray.

5. Om af te sluiten; om te paren in de wedstrijd; een aanvulling dient te verstrekken; zo, om tekst cap; om spreekwoorden cap. (Shakespeare) Nu heb ik hem onder de gordel Ik zal verzen met hem cap aan het einde van het hoofdstuk. Dryden.

Opmerking: In het afdekken verzen, wanneer men citeert een vers ander moet het GLB met het citeren van een te beginnen met de laatste letter van de eerste letter, of met de eerste letter van het laatste woord, of eindigen met een rijmwoord, of door het toepassen van een andere arbitraire regel kan worden overeengekomen.Intransitief Werkwoord:


Definitie

Om het hoofd eerbiedig te ontdekken. (Shakespeare)Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pet. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke pet vindt u hieronder:

1.pet
2.pet in de hand
3.pET plasmide
4.Peta
5.petabecquerel
6.petabit
7.petabyte
8.petaflop
9.petagram
10.petahertz
11.petajoule
12.petakatal
13.petaled
14.petaliet
15.petaliferous
16.petaliform
17.Petaline
18.petalism
19.petaliter
20.petalitre
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 64 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pet door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 10 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 37284 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden