"zorgzame" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zorgzame

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van zorg + -ing. Het adjectief volgt van het werkwoord.


Naamwoord:

zorgzame (meervoud carings) De handeling van één who cares. 1988, Thomas Stephen Szasz, De mythe van Psychotherapie (pagina 183) Zoals ik al liet zien, hoewel sommige rederijkers, zoals Mesmer en Erb, beweerden dat hun interventies waren medische behandelingen, anderen, zoals Freud en Jung, beweerden dat hun interventies waren beiden medische curings en spirituele carings.


Werkwoord:

zorgzame onvoltooid deelwoord van de zorg.


Adjectief:

Adjectief zorgzame (vergelijkende zorgzamer, overtreffende trap meest zorgzame) (van een persoon) Vriendelijk, gevoelig, meevoelend. Ze is een erg zorgzaam persoon; ze heeft altijd een vriendelijk woord voor iedereen.


Anagrammen:

vonken, Crigan, racen


Referentie:

caring

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zorgzame. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 38 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zorgzame door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 38304 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden