"cark" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

cark

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

cark


Engels Uitspraak:

cark


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) cark, vanuit een dialectische vorm van (Franse) kosten; CONFER (Welsh) carc angst, zorg, Arm Karg lading, last. Zie Charge , en geven Cargo.


Definitie

Een schadelijke of roestende zorg; zorgzaamheid; zorgen te maken. [Archaïsche.] Zijn zwaar hoofd, verstoken van een zorgvuldige Cark. Spenser. Fling cark en zorg opzij. Motherwell. Ereedom van de zorgen van het geld en de cark van de mode. Zelden (Nederlands) Blackmore.Intransitief Werkwoord:


Definitie

Zorgvuldige, angstig, bezorgd, of problemen in het achterhoofd zijn; zorgen te maken of treuren. [Rare] Beau. & Fl.Overgankelijk Werkwoord:


Definitie

Te kwellen; zorgen te maken; te maken door angstige zorg of zorg. [Rare] Evenmin kan een mens, onafhankelijk ... van Gods zegen, zorg en CARK zelf een cent rijker. Zuid.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding cark. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke cark vindt u hieronder:

1.car
2.CAR
3.car boot sale
4.car chase
5.car hire
6.car jacking
7.car park
8.car-
9.Cara
10.carabid
11.carabine
12.carabineer
13.carabinero
14.carabinieri
15.caraboid
16.Carabus
17.Carac
18.Caracalla
19.caracara
20.Caracas
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 51 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding cark door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 9 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 38323 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden