"geïnd up bogan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geïnd up bogan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

geïnd up bogan (meervoud geïnd up bogans) (Australië) Een persoon die is, of wordt gezien te zijn, onbedorven of van een lagere klasse achtergrond, maar het bereiken van een hoog salaris, die geld uitgeeft aan flashy of trashy items om hun aspiraties van hogere vervullen sociale status. Het stereotype omvat het hebben van spraak en maniertjes die worden beschouwd als slecht onderwijs en onbeschaafde opvoeding, hetgeen tot uiting komt in hun slechte smaak bezittingen en levensstijl aan te duiden.


Referentie:

cashed up bogan

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geïnd up bogan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 75 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geïnd up bogan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 38931 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden