"geldstroom" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geldstroom

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

cashflow (meervoud kasstromen) Alternatieve vorm van cash flow. 2009, 30 januari "Coffey International overtuigd van het record resultaat": "De nettoschuld per 31 december 2008 is onder $ 92.000.000 verminderd op de rug van sterke operationele kasstromen als gevolg van aanzienlijke groei van de omzet." 2008 29 december Richard Wray, "RBS tot verkoop van Direct Line en Churchill te verlaten": "binnenlandse verzekeringsactiviteiten van de bank zijn waardevoller voor hem, niet in het minst omdat ze aanzienlijke kasstromen te genereren."


Adjectief:

Adjectief cashflow (niet vergelijkbaar) van of behorend tot een kasstroom


Referentie:

cashflow

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geldstroom. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 54 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geldstroom door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 38937 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden