"uitgeworpen negens" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uitgeworpen negens

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

uitgeworpen negens (derde persoon enkelvoud tegenwoordige uitdrijft negens, onvoltooid deelwoord uitdrijven negens, onvoltooid verleden deelwoord uitgeworpen negens) (rekenkundig) Om een ​​procedure toe te passen voor het verifiëren of een rekenkundige bewerking is waarschijnlijk juist of zeker onjuist gebruik modulo kenmerken van deze specifieke integer combinaties.


Referentie:

cast out nines

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uitgeworpen negens. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 157 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uitgeworpen negens door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 39055 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden