"veedier" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

veedier

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

veedier (meervoud vee beesten) Een individueel gedomesticeerde rund; Een bijzondere vorm van gegeneraliseerde meervoud vee. 1883, Ontario Agricultural College en Experimental Farm, Guelph, jaarverslag, Volume 8, 199, te streven naar het fokken, het verhogen, en mesten één vee beest uit elke tien gecultiveerde hectare van de provincie. 1970, Nieuw-Zeeland Ministerie van Landbouw, Nieuw-Zeeland Journal van Landbouw, Volume 121, pagina xxvii, dezelfde mensen beschrijven hun ideale veedier met termen als diepte van het lichaam, de diepte van twist, hoekig,. 2005, Nieuw-Zeeland Society of Animal Production, Proceedings van de Nieuw-Zeelandse Society of Animal Production, Volume 65, 80, Het systeem is afhankelijk van de producenten, slachterijen, vlees groothandels en vlees retailers opnemen en beheren van informatie over elk veedier met behulp van een tien- cijferige individuele identificatienummer.


Referentie:

cattle beast

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding veedier. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke veedier vindt u hieronder:

1.vee
2.vee hond
3.vee oproep
4.veeaandrijving
5.veeaigrette
6.veearts
7.veedier
8.veedrijver
9.veefokker
10.veeg
11.veeg uit de pan
12.veegsel
13.veegt de vloer
14.veehandelaar
15.veehoeder
16.veejay
17.veekamp
18.veekoek
19.Veel
20.veel dank
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 250 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding veedier door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 39682 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden