"veeaandrijving" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

veeaandrijving

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

vee rijden (meervoud veeaandrijving) Het proces van het transport van een kudde van runderen (zoals stieren, koeien of stieren) door ze te dwingen lopen over een aanzienlijke afstand van het platteland, onder begeleiding van Drovers te paard en vaak over een periode dagen. 1884, "Beef: Van de Range aan de Shambles," Harper's New Monthly Magazine, vol. 69, no. 409 (juni), p. 292, met de grote jaarlijkse veeaandrijving die starten vanaf de dorre vlakten van de Rode Rivier en de Pecos komt de wilde cowboy, met zijn zes-shooter op zijn heup. Een spoor of route gebruikt voor de verplaatsing van kuddes vee. 1880, Thomas Hardy, The Trumpet Major, ch. 1, Aan de andere kant van de vijver was een open plek genaamd het Kruis, want het was driekwart van één, twee rijstroken en een vee-station vergadering daar.


Referentie:

cattle drive

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding veeaandrijving. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke veeaandrijving vindt u hieronder:

1.vee
2.vee hond
3.vee oproep
4.veeaandrijving
5.veeaigrette
6.veearts
7.veedier
8.veedrijver
9.veefokker
10.veeg
11.veeg uit de pan
12.veegsel
13.veegt de vloer
14.veehandelaar
15.veehoeder
16.veejay
17.veekamp
18.veekoek
19.Veel
20.veel dank
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 140 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding veeaandrijving door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 39686 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden