"CHACHING" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

CHACHING

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Onomatopee, imiterend van het geluid van een mechanische kassa wanneer een bedrag wordt opgebeld. Gepopulariseerd door de 1992 film Wayne's World en door een advertentie 1992 met Seth Green. Het gesproken woord is ook, in de VS, een handelsmerk geluid van Rally's Hamburgers, Inc.


Naamwoord:

cha-ching (meervoud cha-Chings) geld, geld. 2005, Lee Mylne, reclame, Frommer's Portable Australische Great Barrier Reef, pagina 207, Ze vinden het beste aanbod op Travelocity. Voor heel weinig cha-ching. 2011, Sylvie Hogg, Frommer's Italiaanse eilanden, ongenummerde pagina, maar de meerderheid van de hotels te zien telefoongesprekken als een belangrijke cha-ching kans en lading belachelijk opgeblazen tarieven van de gasten.


Werkwoord:

cha-ching Om een ​​kassa of gokautomaat geluid maken. 2011, Catherine Coulter, Split Second, ongenummerde pagina, De jonge man kocht de vrouw een vulling van dezelfde fijne chardonnay dat haar vader kassa cha-ching gemaakt met plezier. Om het geluid van munten vallen te maken.


Tussenwerpsel:

cha-ching (VS, Canada, Australië) Score !; Wow !; zei iets dat heeft gedaan of zal veel geld te verdienen vieren. 1998, Media Foundation, Adbusters, Volume 6, pagina 49, Cha-ching! Meer winst, meer banen.


Referentie:

chaching

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding CHACHING. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke CHACHING vindt u hieronder:

1.cha
2.chaat
3.chab
4.chabasietstructuur
5.chabaziet
6.chablis
7.Chablis
8.chabouk
9.chabrette
10.chabuk
11.chacarera
12.chace
13.chacha
14.chachalaca
15.CHACHING
16.Chack
17.chaconine
18.Chaconne
19.Chaconothura
20.Chad Basin
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 149 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding CHACHING door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 41087 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden