"channel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

channel

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

channel


Engels Uitspraak:

chan•nel


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) chanel, chanel, (Oud-Frans) chanel, (Frans) Chenel, van (Latijnse) canalis. Zie Canal .; Verlenen Chain Wales.


Definitie

1. De holle bed, waar een stroom van water loopt of kan lopen.

2. De diepere deel van een rivier, haven, straat, enz. Waar de belangrijkste stroom loopt, of die biedt de beste en veiligste doorgang voor schepen.

3. (Aardrijkskunde) Een zeestraat, of smalle zee, tussen de twee delen van de landen; zoals de Britse Channel.

4. Dat waardoor alles passeert; middel van het passeren, transporteren of het overbrengen; zo werd het nieuws overgebracht aan ons door verschillende kanalen. De aderen convergeren kanalen. Dalton. Op zijn best, hij is maar een kanaal over te brengen aan de Nationale Vergadering een dergelijke kwestie zo kan importeren dat orgaan om te weten. Burke.

5. Een goot; een groef, als in een vouwfilter kolom.

6. pl. (Nautische) Flat richels van zware plank vastgeschroefd schuin aan de buitenkant van een schip, om de verspreiding van de lijkwaden verhogen en dragen ze uit de buurt van de bolwerken. Kanaal bar, Channel ijzer (Architecture), een ijzeren staaf of balk met een doorsnede die lijkt op een platte goot of kanaal. - Channel factuur (dierkunde), een zeer grote Australische cucko (Scythrops Dromaius -. Channel gans (zoölogie) Zie. Gannet .Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Gekanaliseerd, of Gekanaliseerde; onvoltooid deelwoord & vb. n. Channeling, of Channelling.


Definitie

1. Om een ​​kanaal in te vormen; te snijden of draag een kanaal of kanalen in; groove. Niet meer zal oorlog kanaal schillen haar velden. (Shakespeare)

2. Om natuurlijk door of over, zoals in een kanaal. Cowper.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding channel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke channel vindt u hieronder:

1.cha
2.chaat
3.chab
4.chabasietstructuur
5.chabaziet
6.chablis
7.Chablis
8.chabouk
9.chabrette
10.chabuk
11.chacarera
12.chace
13.chacha
14.chachalaca
15.CHACHING
16.Chack
17.chaconine
18.Chaconne
19.Chaconothura
20.Chad Basin
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 29 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding channel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 41505 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden