"kind bruid" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

kind bruid

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

kind + bruid


Naamwoord:

kind bruid (meervoud kind bruiden) Een zeer jonge bruid, meestal gedwongen of onder druk gezet huwelijk met een veel oudere man in een conservatieve cultuur 1878, zondag tijdschrift Frank Leslie's, Volumes 3-4, pagina 206 Met een glimlach en fooi voor de kleine beurs -faced meisje voorbestemd om het kind-bruid van een onbekende Egyptische 1912, Metropolitan, Volume 36, pagina 1 Alone in r tent de bange kind-bruid AITS haar man, die haar zullen zien ... zijn ... voor de eerste keer . 1993 Alixa Naf, Becoming American, pagina 142 Ohio, waar ze had gevent met haar ouders totdat ze werd een kind bruid naar Salem's broer Khalil, in 1896 2008, Hafiza Nilofar Khan, The University of Southern Mississippi, Behandeling van het lichaam van een vrouw in de fictie van de Indiase subcontinental vrouwen schrijvers, pagina 46 In dit artikel bespreekt de 1992 incident waarbij een Hyderabadi moslim vader verkoopt zijn dochter als een kind-bruid om een ​​Arabische naam Yahya Mohammed al-Sageih voor Rs. 6000. Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten zijn enkele van de landen die het mogelijk maken kleine meisjes op kind bruiden zijn.


Referentie:

child bride

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding kind bruid. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke kind bruid vindt u hieronder:

1.kin
2.kin hoest
3.kin muziek
4.kin roll
5.kina
6.Kinabast
7.kinaesodic
8.kinaesthesis
9.kinaesthetic
10.kinase
11.kinate
12.kinatie
13.kinazuur
14.kinband
15.kinbescherming
16.kinboshi
17.kincob
18.kind
19.kind
20.kind bruid
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 393 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding kind bruid door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 42968 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden