"plank boven open haard" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

plank boven open haard

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

schoorsteen + stuk


Naamwoord:

schoorsteen (meervoud schoorsteenmantels) Een schoorsteenmantel. 2007 9 februari Wendy Moonan, "Overblijfselen van de 19e eeuw, in een Sentimental Mood", New York Times: Partridge Fine Art van Londen heeft een gesneden en vergulde rococo schoorsteen versierd met Ho-Ho vogels, slingers van bloemen, fruit en vrouwelijke maskers.


Referentie:

chimneypiece

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding plank boven open haard. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 42 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding plank boven open haard door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 43138 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden