"Claree" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Claree

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

Claree (archaïsch) Een drank gemaakt van wijn, honing en kruiden. circa 1300, Geoffrey Chaucer, The Merchant's Tale, The Canterbury Tales: Hij dranke hypocras, clarre en vernage / Van specerijen heet, om zijn moed te verhogen. circa 1300, Geoffrey Chaucer, The Knight's Tale, The Canterbury Tales: Van een clarree Maad van een certeyn Wyn, / Met nercotikes en opie van Thebe fyn. 2003, Peter Ackroyd, De Clerkenwell Tales, pagina 3: Op dit uur van de ochtend dronk ze ofwel ypocras of Claree.


Werkwoord:

Claree Formele tweede persoon enkelvoud (usted) imperatief vorm van clarear. Eerste persoon enkelvoud (Yo) aanwezig conjunctief vorm van clarear. Formele tweede persoon enkelvoud (usted) aanwezig conjunctief vorm van clarear. Derde persoon enkelvoud (él, ella, ook gebruikt met usted?) Aanwezig conjunctief vorm van clarear.


Anagrammen:

ontbijtgranen Cleare relace


Referentie:

claree

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Claree. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Claree vindt u hieronder:

1.clabber
2.Clachan
3.clack
4.clacka
5.clacka zakken
6.clackas
7.clacker
8.clackety
9.clackity
10.clacks
11.cladal
12.clade
13.cladic
14.cladinose
15.cladist
16.cladistically
17.cladistics
18.cladistische
19.Cladocera
20.cladoceran
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 18 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Claree door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 45731 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden