"uitklokken" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

uitklokken

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

(End werk): punch-out, klok af, gaan uit van de klok


Werkwoord:

uitklokken (intransitief) aan het werk te beëindigen; officieel opnemen van een tijd waarin men eindigt een periode van werk. Als we uitklokken nu kunnen we aan de bar van het happy hour. 1946 Amerikaanse Labor scheidsrechterlijke uitspraken Zij verklaarden dat de reden dat ze waren te laat was omdat hun opluchting kwam niet in de tijd voor hen om terug te keren naar het wachthuis en uitklokken. (Overgankelijk) Om officieel opnemen van een werk-beëindiging tijd voor. Ik heb te verslaan haast. Doe me een plezier en klok me uit. Ik klokte mezelf zo snel als ik kon. (Transitieve, intransitief, elektronica) Afzonderlijke bits gegevens verzenden onder besturing van een klok.


Referentie:

clock out

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding uitklokken. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 351 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding uitklokken door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 46533 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden