"cockblock" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

cockblock

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van haan + blok.


Naamwoord:

cockblock (meervoud cockblocks) (jargon) Een persoon die opzettelijk of per ongeluk maakt onmogelijk elkaars beoogde doel van geslachtsgemeenschap. (Jargon, bij uitbreiding) Iets ontworpen om één voorkomen van het bereiken van een doel (bijvoorbeeld een opzettelijk moeilijke niveau van video game).


Werkwoord:

cockblock (derde persoon enkelvoud tegenwoordige cockblocks, onvoltooid deelwoord cockblocking, onvoltooid verleden deelwoord cockblocked) (vulgair, jargon) Om onmogelijk elkaars beoogde doel van geslachtsgemeenschap te maken. (Vulgair, jargon, bij uitbreiding) Om te voorkomen dat iemand bereiken van een doel, agressief in de weg.


Referentie:

cockblock

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding cockblock. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 8641 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding cockblock door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 47506 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden