"koherer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

koherer

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

coherer


Engels Uitspraak:

co•her•er


Naamwoord:


Definitie

(Elec.) Een systeem waarin een onvolmaakt geleidend contact tussen metalen delen of draden los tegen elkaar aanliggende wordt wezenlijk verbeterd geleidingsvermogen onder invloed van hertzgolven; - Zo genoemd door Sir Oud J. Lodge in 1894 op de veronderstelling dat de impact van de eclectische golven veroorzaakte de losjes verbonden onderdelen samenhangen, of elkaar lassen, gemakkelijk een voorwaarde verwoest door te tikken. Een veel voorkomende vorm van coherer zoals gebruikt in draadloze telegrafie bestaat uit een buis met deponeringen (meestal een snufje nikkel en zilver depots in gelijke delen) tussen klem draden of stekkers (de zogenaamde dirigent stekkers).Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding koherer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke koherer vindt u hieronder:

1.kohai
2.kohanga reo
3.kohekohe
4.koherer
5.Kohima
6.kohinoor
7.Kohistan
8.kohl
9.kohl-Rabi
10.kohled
11.kohlrabi
12.kohnur
13.kohutuhutu
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 56 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding koherer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 48074 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden