"koud bellen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

koud bellen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

cold call (meervoud cold calls) Een verkoop gesprek per telefoon of persoonlijke aanwezigheid, gemaakt zonder verwijzing of zonder de voorbereiding van de ontvanger van de oproep. Ik kreeg een koud bellen in het midden van het diner van iemand die probeert te encyclopedieën verkopen.


Werkwoord:

cold call (derde persoon enkelvoud tegenwoordige cold calls, onvoltooid deelwoord cold calling, onvoltooid verleden deelwoord koude genaamd) Om iemand zonder voorbereiding of verwijzing noemen.


Referentie:

cold call

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding koud bellen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 127 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding koud bellen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 48248 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden