"koud pik" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

koud pik

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

koude kraan (meervoud koud hanen) (jargon) Een klein zwaar voorwerp gebruikt om extra kracht te geven aan een stempel of andere klap van de hand. 1993, The Journal of Irish Literature, pagina 14 had ik mijn hand op de leiding koude pik en ik wist dat het zou niet genoeg zijn. "Geef deze man een biertje, Sport,". Ik sloeg hem op de tempel met de koude kraan.


Werkwoord:

koude kraan (derde persoon enkelvoud tegenwoordige koude pikken, onvoltooid deelwoord koude aanspanning, onvoltooid verleden deelwoord koud gebogen) (jargon) Om iemand met een koud pik raken. (Jargon) Om iemand met een club, fles, of een object dat extra kracht geeft om de klap te slaan. (Jargon) Om iemand bewusteloos kloppen. 1992, Ken Kesey, Sailor Song, pagina 153: "Ik kan het niet geloven. Je koud hield de grote stud." "Hij overrompeld en koude-hield hem," zei Greer trots.


Referentie:

cold cock

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding koud pik. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 98 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding koud pik door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 48254 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden