"koude gelezen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

koude gelezen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

koud lezen (meervoud koud gelezen) een daad van koud lezen. Dit is een voorbeeld van wat tovenaars (en helaas nep paragnosten) noemen een "koud lezen".


Werkwoord:

koud lezen (derde persoon enkelvoud tegenwoordige koude leest, onvoltooid deelwoord koud lezen, onvoltooid verleden deelwoord koude Lezen) om af te leiden met behulp van de praktijk van koud lezen. Hij vertelde ons dat hij in staat was om koud te lezen van de man beroep "..., we iemand ontmoeten en willen een beetje meer over hem / haar ..., ja, geheel zonder bewuste gedachte, beginnen we te weten komen te koud lezen. Waarom sceptici niet koud lezen? (artikel rubriek) (acteren, nieuwslezerprogramma) Om een ​​script uit te voeren zonder voorbereiding. Bij de auditie wordt u verplicht om koude een script te lezen. Leren Cold lezen (artikel rubriek op acteren website)


Referentie:

cold read

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding koude gelezen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 155 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding koude gelezen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 48268 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden