"wat er ook gebeurt" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

wat er ook gebeurt

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

hoe dan ook, ongeacht (bijwoord)


Bijwoord:

Bijwoord wat er ook gebeurt (niet vergelijkbaar) (idiomatische) Ondanks alles wat zou kunnen gebeuren; wat kan optreden. 1837, Charles Dickens, The Pickwick Papers, ch. 56: Als u een meer gepolijste soort o 'feller, vell en goede vant, hebben hem; maar vages of geen vages, kennisgeving of geen aandacht, board of zonder maaltijden, verblijf ingericht 'of geen Lodgin', Sam Veller, als je nam van de oude herberg in de Borough, stokken door u, wat er ook gebeurt. 1906, Arthur Conan Doyle, Sir Nigel, ch. 21: e zijn hier van een set doel en we zullen verder gaan met het, wat er ook gebeurt. 2004 september 23, Tony Karon, "Allawi Rides tot Redding van Bush," Tijd: Nog steeds, nu de premier blijft "op bericht" herhaald dat de verkiezingen zullen worden gehouden in januari, wat er ook gebeurt.


Referentie:

come what may

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding wat er ook gebeurt. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 266 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding wat er ook gebeurt door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 49139 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden