"comment" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

comment

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

comment


Engels Uitspraak:

com•ment


Intransitief Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord reacties; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Reagerend .; (Frans) commenter, (Latijn) commentaar te mediteren, te verklaren, werkwoord intens, van comminisci, commentus, te reflecteren op, uitvinden; com- + de wortel van meminisse te onthouden, heren geest. Zie Mind .


Definitie

Om opmerkingen, observaties, of kritiek te maken; vooral, om notities op het werk van een auteur, met het oog te schrijven aan zijn betekenis te illustreren, of om bepaalde passages uit te leggen; om annotaties te schrijven; - Vaak gevolgd door of op. Een arts om te reageren op uw kwaal. (Shakespeare) Critici ... overgaan tot commentaar op hem. Dryden. Ik moet vertalen en commentaar te geven. Paus.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

Confer (Oude Franse) commentaar.


Definitie

Om te reageren op. [Archaïsche.] Fuller.Naamwoord:


Definitie

1. Een opmerking, observatie, of kritiek; roddels; discours; praten. Hun uitbundige reactie toen haar naam werd genoemd. Tennyson.

2. Een opmerking of observatie bedoeld om uit te leggen, te illustreren, of kritiek op de betekenis van een schrijven, boek, enz .; uitleg; annotatie; expositie. Al de volumes van de filosofie, met al hun opmerkingen. Prior.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding comment. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke comment vindt u hieronder:

1.COM
2.com-
3.coma
4.coma vigil
5.comagmatic
6.comaker
7.comalike
8.comanagement
9.Comanche
10.comancheite
11.Comanchero
12.comanches
13.comarket
14.COMART
15.comast
16.comate
17.comateus
18.comateuze
19.comatische
20.comatose
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 59 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding comment door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 10 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 49333 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden