"zwanger worden" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zwanger worden

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

conceive


Engels Uitspraak:

con•ceive


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord ontworpen; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief het bedenken, (Oud-Frans) conzoivre, concever, conceveir, (Frans) concevoir, van (Latijnse) oncipere te nemen, om zwanger te worden.; con- + capere te grijpen of te nemen. Zie Capable, en geven Conception.


Definitie

1. Voor het ontvangen van in de baarmoeder en beginnen te fokken; de vorming van het embryo van beginnen. Ze heeft ook zwanger van een zoon, in haar ouderdom. Luke i. 36.

2. Om te vormen in de geest; plannen; te bedenken; genereren; afkomstig te zijn; zoals, om een ​​doel, een plan, hoop zwanger te worden. Het was tussen de ruïnes van het Capitool, dat ik voor het eerst het idee van een werk, dat heeft geamuseerd en uitgeoefend in de buurt van twintig jaar van mijn leven bedacht. Gibbon. Ontvangen en het dichten woorden uit het hart van de leugen. (Jesaja) lix. 13.

3. Om te begrijpen door de rede of de verbeelding; te nemen in de geest; weten; voor te stellen; te begrijpen; begrijpen. "Ik zwanger jou." Hawthorne. O horror, horror, horror! Tong noch hart kan zich niet voorstellen, noch de naam van u! (Shakespeare) zullen ook u niet zwanger hem om zijn gefokt in hetzelfde klimaat. Swift.Intransitief Werkwoord:


Definitie

1. Om een ​​embryo of de foetus in de baarmoeder gevormd hebben; te fokken; zwanger te worden. Een maagd zal zwanger worden, en een zoon baren. Jesaja vii. 14.

2. Om een ​​opvatting, gedachte of mening hebben; denken; - Met van. Bedenken van dingen helder en duidelijk in hun eigen natuur. I. Watts.Synoniemen:

vatten


zich voorstellen


veronderstellen


begrijpen


begrijpen


geloven


denken


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zwanger worden. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 92 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zwanger worden door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 15 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 50371 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden