"zorg troll" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zorg troll

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

zorg troll (meervoud zorg trollen) (Internet jargon) Iemand die berichten op een internet forum of nieuwsgroep, die beweert haar doelstellingen delen terwijl doelbewust werken tegen die doelen, meestal, door te beweren "bezorgdheid" over de groep van plan om deel te nemen aan productieve activiteit, aandringen leden plaats om een ​​aantal activiteiten die de geloofwaardigheid van de groep zou schaden, of als alternatief op te geven groepsprojecten geheel proberen.


Referentie:

concern troll

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zorg troll. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 153 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zorg troll door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 50431 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden