"aanschouwen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

aanschouwen

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

contemplate


Engels Uitspraak:

con•tem•plate


Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

imp & voltooid deelwoord Beoogde (# of #); participlepr & vb. n. . Overweegt, (Latijn) contemplatus, voltooid deelwoord van contemplari te overwegen; con- + Templum een ​​ruimte voor observatie afgebakend door de Augur. Zie Tempel .


Definitie

1. Om te kijken naar alle kanten of in al zijn lagers; om te bekijken of te overwegen met een aanhoudende aandacht; te beschouwen met opzettelijke zorg; om te mediteren over; studeren. Om lief te hebben, ten minste overwegen en bewonder, Wat ik zie uitstekend. Milton. Wij dus verwijden Onze geest om de grootte van dat ze overwegen. Byron.

2. Om te overwegen of hebben gezien, als voorwaardelijke of waarschijnlijk; om naar uit te kijken; tot doel; naar plan. Er blijven een aantal gegevens om de informatie bedoeld in deze resoluties te voltooien. A. Hamilton. Indien een verdrag bevat geen bepalingen die een staat van toekomstige oorlog overwegen. Kent.Intransitief Werkwoord:


Definitie

Te overwegen of denken angstvallig; om na te denken; reflecteren; te mijmeren; om te mediteren. Zoveel uren moet ik overwegen. (Shakespeare)Synoniemen:

uitzicht


See Meditate.


aanschouwen


studie


overpeinzen


muze


mediteren over


reflecteren op


overwegen


van plan zijn


ontwerp


plan


voorstellen


doel


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding aanschouwen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 113 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding aanschouwen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 22 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 51975 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden