"figuurkaart" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

figuurkaart

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

rechter-kaart (meervoud hofkaarten) (kaartspelen) De hogere waarde "gezicht" kaarten in een kaartspel; in een gewone 52-card deck, namelijk een van de aansluitingen (aka schurken), koninginnen, of koningen. 1999: Simon Blackburn, Think: Een boeiende kennismaking met de filosofie, hoofdstuk 6: Redeneren, sectie 5: plausibele redeneringen, pagina 212 (Oxford University Press, paperback, ISBN 0199690871) Er zijn tweeënvijftig uitkomsten mogelijk als we opduiken van een kaart, en als we het doen van een vers en eerlijk geschud pak, iedere mogelijkheid een gelijke kans heeft. Probabilistische redenering kan dan gaan vooruit: we kunnen oplossen, bijvoorbeeld voor de vraag of de meeste trekt zeven kaarten te betrekken twee hofkaarten, of wat dan ook. (Voornamelijk Britse, historische, Deltiology) Een ansichtkaart van ongeveer 4 · 75 "× 3 · 5", in gebruik vooral in het Verenigd Koninkrijk circa 1894-1902.


Referentie:

court card

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding figuurkaart. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke figuurkaart vindt u hieronder:

1.fig-shell
2.figaro
3.figary
4.figeater
5.figent
6.figgen
7.figgum
8.figgy
9.fight off
10.fight shy of
11.fightable
12.fightback
13.fightingest
14.fightingly
15.fightwite
16.figitumumab
17.FIGJAM
18.figless
19.figmo
20.figpecker
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 36 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding figuurkaart door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 54888 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden