"geschapen zijn" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geschapen zijn

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

schepsel + -hood


Naamwoord:

geschapen zijn De toestand van het zijn een schepsel; het rijk van de wezens. 1922 JGH Barry, Onze-Lieve-Vrouw Sint-Maria: haar wil op te offeren had dezelfde onbegrensde kwaliteit als haar liefde; en vanwege de grenzeloze kwaliteit van haar zelfgave haar groei in het leven van de vereniging was onbeperkt, of alleen beperkt door de beperkingen van geschapen zijn. 1908, Grenville Kleiser, 's werelds grote preken, Volume 8: Ze dachten dat voor hen stond een uitmuntendheid die de voet van geschapen zijn nooit getrapt had; dat uit de hoogte van de avontuurlijke klimmer zou Godheid rivaal in de zwaai van zijn kennis en de diepte van zijn vreugde.


Referentie:

creaturehood

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geschapen zijn. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 222 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geschapen zijn door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 55817 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden