"cyberenvironment" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

cyberenvironment

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

cyber- + milieu


Naamwoord:

cyberenvironment (meervoud cyberenvironments) Een cyberspace omgeving, een waarin waarneming via de computer. 2009, David Loy, Awareness gebonden en ongebonden: Boeddhistische essays (pagina 77) Onze nieuwe cyberenvironments zijn begonnen met ruimte en tijd zo radicaal dat we niet kunnen helpen me af of, en hoe, zijn ze ook veranderen het bewustzijn zelf te comprimeren. Zijn we op de vooravond van een soort van diepgaande transformatie van de menselijke conditie?


Referentie:

cyberenvironment

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding cyberenvironment. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 14 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding cyberenvironment door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 58603 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden