"pijl" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

pijl

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

dart


Engels Uitspraak:

dart


Naamwoord:


Etymologie

(Oude Franse) dart, van Duitse afkomst; confer (Oudhoogduitse) scherpe speerwerpen, dart, (Angelsaksische) dara, daro, (Zweedse) dart dolk, (IJslandse) darra dart.


Definitie

1. Een wees raket wapen, bedoeld bij de hand te worden geworpen; een korte lans; een speer; vandaar, geen scherpe punt raket wapen, als een pijl. En hij [Joab] nam drie pijlen in zijn hand, en stak ze in het hart van Absalom. 2 Sa. xviii. 14.

2. Alles wat lijkt op een dart; iets dat prikt of wonden als een dart. De kunstzinnige onderzoek, waarvan venomed dart Schaarse wonden de hoorzitting terwijl het steekt het hart. Hannan Meer.

3. een speer te stellen als een prijs in de running. (Verouderde) Chaucer.

4. (Zoölogie) Een vis; de serpeling. Zie Dace . Dart sac (dierkunde), een zak verbonden met de voortplantingsorganen van landslakken, die een dart of arrowlike structuur bevat.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord schoot; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief met darten.


Definitie

1. Te gooien met een plotselinge inspanning of de stuwkracht, als een dart of andere raket wapen; te smijten of lancering.

2. Als u plotseling of snel te gooien; om uit te zenden; te zenden; om te schieten; zo, darts de zon weer zijn balken. Of wat zieke ogen kwaadaardige blikken dart paus.Intransitief Werkwoord:


Definitie

1. Om te vliegen of pass snel, als een dart.

2. Voor het starten en lopen met de snelheid; om snel mee te schieten; zo, het hert schoot uit het struikgewas.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding pijl. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 149 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding pijl door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 10 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 60217 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden