"data synchronisatie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

data synchronisatie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

data synchronisatie (ontelbaar) (informatica) De vaststelling van de gelijkwaardigheid tussen dataverzamelingen (meestal op verschillende servers), waarbij elk data-element in een item kaarten om een ​​data-item in de andere, en hun gegevens is gelijkwaardig. (Informatica tussen handelspartners) Data synchronisatie is de elektronische overdracht van gestandaardiseerd product en informatie ligging tussen handelspartners en de voortdurende harmonisatie van die gegevens in de tijd.


Referentie:

data synchronization

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding data synchronisatie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 175 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding data synchronisatie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 60335 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden