"Diamondback" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Diamondback

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

diamant + terug


Synoniemen:

(Diamantratelslang): Oost-Diamondback ratelslang, gemeenschappelijke ratelslang, Florida diamant-back, Florida ratelslang, zuidoostelijk-diamond back ratelslang, zuidelijke bos ratelslang, water rammelaar, water ratelslang (Texaanse ratelslang): western diamondbackratelslang, adobe slang, Arizona ruit ratelslang , wasbeer staart, woestijn diamant-back, woestijn diamant ratelslang, felle ratelslang, spugen ratelslang, Texaanse ratelslang, Texas diamant-back


Naamwoord:

Diamondback (meervoud Diamondbacks) Een gemeenschappelijke naam gebruikt van twee soorten ratelslang met een diamant patroon op zijn rug, dwz Diamantratelslang vinden in het zuidoosten van de Verenigde Staten en de Texaanse ratelslang gevonden in het zuidwesten van de Verenigde Staten en het noordwesten en Centraal-Mexico. De kwelder moerasschildpad van de Atlantische kust (Malacoclemmys palustris).


Referentie:

diamondback

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Diamondback. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 31 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Diamondback door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 65670 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden