"disc jockey" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

disc jockey

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

disc + jockey bedacht in 1935 door Walter Winchell aan Martin Block beschrijven. In druk verscheen in Verscheidenheid in 1941. Voorheen ook wel opnemen mens, zoals in Philip Hamburger, Comment, "Comment," The New Yorker, 17 augustus 1946, p. 14.


Synoniemen:

deejay DJ


Naamwoord:

disc jockey (meervoud disc jockeys) Een persoon die speelt en mengt muziekopnames op nachtclubs, over de radio, en / of als back-up muzikant voor gesproken woord, of hip hop artiesten.


Referentie:

disc jockey

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding disc jockey. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 63 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding disc jockey door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 67903 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden