"discussiant" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

discussiant

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van bespreken + ant.


Naamwoord:

discussiant (meervoud discussianten) Iemand die betrokken zijn in een discussie, zeker een deelnemer in een formele discussie of die is toegewezen aan een bepaalde rol of onderwerp. 2005 Julie A. Cassiday, "Kirov en Dood in The Great Burger," Slavische Review, vol. 64, no. 4, p. 799n: Ik wil graag Cynthia Ruder, wiens opmerkingen als panel discussiant heeft me geholpen om mijn originele papieren herwerken bedanken. 2012, Faramerz Dabhoiwala, The Origins of Sex, Penguin 2013, p. 319: De bekendheid gegeven aan de reacties van lezers op actuele kwesties, zoals die concreet het gevoel van verbondenheid met een grote, actieve, en eigenwijs gemeenschap van discussianten.


Referentie:

discussant

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding discussiant. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 133 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding discussiant door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 68268 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden