"dekbed" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

dekbed

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

dekbed (telbare en ontelbare, meervoud dekbedden) (ontelbaar) Het dons van de eidereend, die als opvulmateriaal kussens en dekbedden. (Telbaar) Een quilt gevuld met deze naar beneden. 1919, W. Somerset Maugham, The Moon and Sixpence, ch. 11 ik binnenkwam. Het was een zeer kleine kamer, overvol met meubilair van de stijl die de Fransen kennen als Louis Philippe. Er was een grote houten ledikant waarop was een golvende rode dekbed, en er was een grote kledingkast, een ronde tafel, een zeer kleine wastafel, en twee gevulde stoelen bedekt met rode rep. 1851, Herman Melville, Moby Dick, hoofdstuk 3 De verhuurder werd in de buurt van verstuiking zijn pols, en ik vertelde hem in hemelsnaam om te stoppen-het bed was zacht genoeg om me te passen, en ik wist niet hoe alle schaven in de wereld zou kunnen maken eidereend naar beneden van een grenen planken.


Referentie:

eiderdown

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding dekbed. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke dekbed vindt u hieronder:

1.dek
2.dek dak
3.dek grip
4.dek schoen
5.Deka
6.deka-
7.dekabrist
8.dekagram
9.dekaliter
10.dekameter
11.dekastere
12.dekbed
13.dekbed dag
14.dekbedovertrek
15.Deke
16.deken
17.deken beleid
18.deken clausule
19.deken hypotheek
20.deken isolatie
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 64 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding dekbed door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 75685 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden