"fauteuil met armleuning" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

fauteuil met armleuning

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

elleboog stoel (meervoud elleboog stoelen) Een stoel met lange armleuningen voor de ellebogen. 1723, Charles Walker, Memoires van Sally Salisbury, II: ze was forc'd te gaan door de hele operatie van een Flux in een oude Elbow-voorzitter, die werd plac'd net onder de Jack, in de Kitchin. 1817, Walter Scott, Rob Roy, XII: Miss Vernon, zitplaatsen zich majestueus in een enorme elleboog-stoel in de bibliotheek, als een rechter over tot een oorzaak van belang te horen, ondertekend om me naar een stoel tegenover te nemen naar haar. 2011, Alan Bennett, "war gebracht bij een Boekenkast", London Review of Books, XXXIII.15: De referentie-bibliotheek zelf uitgeroepen tot de kern van de stad met zijn stevige elleboog stoelen en lange mahoniehouten tafels, gegroefde langs de rand om een ​​pen vast te houden, en in het midden van elke tafel een massieve tinnen inktpot.


Referentie:

elbow chair

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding fauteuil met armleuning. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke fauteuil met armleuning vindt u hieronder:

1.faucal
2.faucetless
3.faucetlike
4.Fauchard
5.fauchion
6.faucial
7.faucial tonsillen
8.Faugh
9.faujasiet
10.Faujdar
11.faulchion
12.FAULCON
13.Fauld
14.faule
15.Faulknerian
16.faulter
17.faultfinder
18.faultful
19.faultily
20.faultiness
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 53 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding fauteuil met armleuning door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 76002 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden