"olifant in de kamer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

olifant in de kamer

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

olifant in de kamer (meervoud olifanten in de kamer) (idiomatische) Een probleem of moeilijke kwestie, dat is heel duidelijk, maar wordt genegeerd voor het gemak of comfort van de betrokkenen. 2008, Nicholas Rufford, "Motormouth: De auto van de toekomst, op £ 1300," Sunday Times (UK), 6 januari, is er een olifant in de kamer die bijna elke politicus en groene actievoerder negeert. Het heet de bevolkingsgroei.


Referentie:

elephant in the room

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding olifant in de kamer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 1415 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding olifant in de kamer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 76669 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden